Chef.se skalar upp med hjälp från Äventyret och Odyssey

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Online- och papperstidningen Chef.se har under sommaren tagit in hjälp av innovationsbyrån Äventyret samt martech-experterna på Odyssey. Sajten Chef.se i sin nuvarande version (Wordpress) släpptes för några år sedan och är flerfaldigt prisbelönt, men kunden sökte ändå vissa förbättringar. Det ska främst funnits förbättringspotential inom områdena: Bättre prestanda Större redaktionell frihet att administrera sajten Implementering av bättre konvertering och användaranpassning Uppdatering av design Ett mer modulbaserat gränssnitt (för att underlätta implementeringar av framtida funktioner) Frigörande inom kod...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.