City Gross installerar Revide Voyado kundklubb för 1m medlemmar

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

City Gross och Bergendahls Food har uppgraderat sin kundklubb med svenska marketing automation- och lojalitetsplattformen Voyado. Nu kan matjätten samla in all kunddata i realtid och de har börjat segmentera sina kunder för att kunna kommunicera med dem utifrån kundens specifika köpbeteende. Nya kundklubben Prio har som mål att möta varje kund med personliga och attraktiva erbjudanden genom bl. a digitaliserade klippkort och speciella erbjudanden. "- För att vi ska nå dit är det viktigt att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon