City Gross installerar Revide Voyado kundklubb för 1m medlemmar

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

City Gross och Bergendahls Food har uppgraderat sin kundklubb med svenska marketing automation- och lojalitetsplattformen Voyado. Nu kan matjätten samla in all kunddata i realtid och de har börjat segmentera sina kunder för att kunna kommunicera med dem utifrån kundens specifika köpbeteende.

Nya kundklubben Prio har som mål att möta varje kund med personliga och attraktiva erbjudanden genom bl. a digitaliserade klippkort och speciella erbjudanden.

”- För att vi ska nå dit är det viktigt att kunden enkelt förstår fördelarna med Prio-klubben, att de är vår högsta prioritet och förhoppningsvis aldrig mer ska missa relevanta erbjudanden. För att lyckas med detta har vi implementerat Voyado, den nya lojalitetsplattformen, till vår kundklubb. Bytet till den nya plattformen möjliggör ett effektivare arbetssätt och att vi kan skapa mer personliga kunderbjudanden än tidigare. Voyado tar oss snabbt framåt och ger oss full förståelse för våra kunder.”

Säger City Gross CRM-chef, Anna Piros. City Gross har 43 butiker och en e-handel.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Newport köper in Digital Assessment och Shopware, ökade med 50 procent under Black Week

Henrik Weiden tog vid årsskiftet över som e-handelschef, han ersatte Pontus Andersson som slutade bara två dagar efter lanseringen av en ny e-handel. Citygross.se har tidigare varit en Episerver referens framtagen av Dynamic Dog i Malmö. Nu är det en annan lösning som driver e-handeln.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Teknikmagasinet satsar på drop-ship, perf och upplevelse i nytt Norce och Contentful projekt
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss