Consid vinner delar av avtal värt 110 Mkr

In Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Consid har fått en nytt ramavtal med SKL Kommentus Inköpscentral AB berättar de. Inom områden som systemutveckling och informationssäkerhet. Avtalet löper initialt över en tvåårsperiod med möjlighet till totalt två års förlängning. Upphandlingen gällde sju anbudsområden, i form av geografiska regioner, och Consid ingick avtal inom sex av dessa, samt placerade sig först i anbudsutvärderingen inom fem av de sex tilldelade områdena. Det tidigare ramavtalet med SKL Kommentus Inköpscentral AB omsatte totalt cirka 110 miljoner kronor....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon