Myndigheten och forskningsrådet Formas väljer SiteVision, Episerver ut

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Johan Nilsson tipsar om att Myndigheten Formas har valt att handla upp SiteVision CMS. Under hösten valdes ett nytt webbpubliceringsverktyg ut, valet föll på SiteVision. Formas är ett statligt forskningsråd som arbetar forskningsfinansiering, strategi och analys av redan publicerad forskning. Tidigare webb är daterad från år 2012. Formas har varit en Episerver och SharePoint externwebbs- och intranätkund till KnowIT ett längre tag. Den nya webbplatsen kommer driftas i SiteVision Cloud....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon