Contentful börjar vinna uppdrag inom svenska fackförbund

In Contentful, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Camelonta berättar de har fått förtroende av Akademikernas a-kassa och har vunnit uppdraget att ta fram deras nya medlemssidor för alla 750 000 medlemmar. ⁠ Den nya portalen kommer att byggas med hjälp av den senaste headlesstekniken och molnstödet i Contentful, berättar Akademikernas. Målet med nysatsningen är att säkerställa hög prestanda för användaren och flexibilitet och större frihet för redaktörer. Den senare anledningen relativt ny i Contentful och hesdlessammanhang. ⁠ Camelonta ansluter därmed till de som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon