Arbetsförmedlingen Play live på GDPR- och Schremssäker SiteVision med Screen9

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Alexander Gustafsson på Consid meddelar att idag har helt nya Arbetsförmedlingen Play gått live. Numera med ny layout, teknik och även utvecklad i CMS-plattformen Sitevision. Som Arbetsförmedlingen själva använder för huvuddomänen sedan flera år tillbaka. Arbetsförmedlingen Play ska tidigare legat i en helt egen plattform men har nu flyttat in som en ”underwebb” till Arbetsförmedlingens webbplatser. Nya Arbetsförmedlingen Play ska dessutom vara tätt integrerad med videoplattformen Screen9 som hanterar video- och ljudstreaming för lösningen. En del av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon