Creuna tappar toppnamn till Accenture och Acando Itch

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Creuna har drabbats av flera C-level avhopp under april. I dagarna vart det klart att den tidigare VD:n på Creuna Norge, Ole Morten Damlien, lämnar för att bygga upp Acccenture Digital / Acccenture Interactive och ansvarar för att föra in mer ”byrålika ambitioner” i Accentures norska erbjudande.

En tydlig trend där vi sett flera digitala byråprofiler lämna för att ansvara för nya typer av erbjudanden hos klassiska managementkonsulter som McKinsey, Capgemini och just Accenture.

Acando Itch tappade nästan samtidigt sin ledtjärna då initiativtagaren, grundaren och styrelseordföranden Mikael Cato, med en 10-årig historik på Acando/Connecta, nyligen valde att bli CDO på Scania.

Men den tidigare Creuna-chefen Martin Deinhoffs nordiska satsning verkar inte trappat ned avsevärt för det. För samtidigt as Creunas tidigare marknadschef Eirik Norman-Hansen in till Itch för jobbet att bygga upp byrån Itch Design samt IT-konsulenten Acando i Norge.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Specsavers ny jättereferens till Contentful, commercetools och Algolia

Leave a Comment