Walmart tar hjälp av Scandiweb för modernare e-handelslösningar

In Adobe Commerce / Magento, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Magento-partnern Scandiweb med kontor i Stockholm, Norge, Lettland, Kanada, Frankrike och USA upplever en fin period. Utöver den assistans de utfört för Land Rover och Jaguar på en av världens första, online-baserade kompletta bilhandlartjänster (Rockar.com) har de i år börjat jobba med självaste Walmart.Konsultens tekniska team ska börjat arbetet med att ta fram en ny Sampling Subscription solution, onlinebaserad varuprovstjänst för Walmart. Allt på Magento 2 e-handel. Inom kort ska en ny varuprovssektion öppnas upp på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.