CXM jätteupphandling avslutad, Sitecore tappar en av sina största referenser, Saint-Gobain väljer Drupal

In CXM, Drupal, Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Efter en längre catfight tapppar Sitecore en av sina större referenser till Acquia och Drupal. När framtidens CXM-bygge ska äga rum valde anrika materialtillverkaren Saint-Gobain open source plattformen framför tidigare Sitecore-installationer. Saint-Gobain väljer 2015 att skapa en större, global open source distribution av Drupal för samtliga webbplatser. Saint-Gobain ska nyttjat fransktalande Acquias grundare och Drupals fader Dries Buytaert för att vara delaktig och driva projektet och ta fram dess nya infrastruktur. Acquia ska framöver även sköta hosting och teknisk support av Saint-Gobains...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Det är väl bra att man väljer ett open source alternativ om det är Drupal, Joomla eller WordPress.

  Konstigt att man inte uppdaterar att Joomla har blivit vald till bästa open source alternativet av CMS critic med People’s Choice CMS awards https://www.cmscritic.com/2014-best-open-source-php-cms. Här handlar allt om Drupal på denna sida bara!

  October 28, 2014
  ”Nothing is better than announcing winners and one of the most popular categories this year was the Best Open Source PHP CMS Category within the People’s Choice CMS awards.
  This year, the contenders were Joomla, eZ Publish and MODx and the
  competition between all three was quite fierce. Having said that, in the
  end, a winner became clear and we’re pleased to announce that this
  year’s deserving winner is none other than Joomla!”

 2. Hej, jag har tittat på People’s Choice CMS awards när de var aktuella (https://www.mkse.com/2014/08/19/de-slass-om-2014-peoples-choice-cms-awards/ ), det är en rätt publikfriande tävling av Mike Johnston som belönar en ansenlig skara aktörer.
  I förhoppning om deras uppskattning och vidare distribution om tävlingens existens (och annonsering i samband med detta)..

  Här är allt om Joomlas svenska framgångar! Skriver ofta om det systemet: https://www.mkse.com/cms/joomla/

  Måste passa på att uppmärksamma ditt citat ”..handlar allt om Drupal på denna sida” vilket det lägret nog inte håller med om ;)

 3. @Wunderkraut lost the deal. Not serious enough. @saintgobain @mksecom @sitecore

Leave a Comment