Dagens Media väljer Escenic som CMS

In Escenic, Nyheter, Polopoly Atex by edenstromLämna en kommentar

Det var dags att uppdatera den mångåriga webbplatsen. Även Talentum Group-ägda Dagens Media väljer norska Escenic som CMS. Reklam- och mediasajten blir därmed en av de första kunderna att använda Escenic Content Studio 5.0. Systersajterna NyTeknik (22:a oktober 2008) samt Affärsvärlden (18 april 2008) ligger redan på samma CMS. Den nya sajten ska ge Rolf van den Brink, Martin Schori, Ola Eriksson och de andra möjligheten att "arbeta från ax till limpa med allt arbete, inklusive mer utanförliggande...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment