DXC köper upp Microsoft Dynamics aktören EG med 100 anställda i Sverige

In E-handel, ERP/ECM, Microsoft Dynamics 365, Nyheter, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

EG, på sistone omtalade i Sverige för vunna uppdrag för Åhlens inom kassa, omnikanal och e-handel på främst Microsoft Dynamics-lösningar, blir en del av jätten DXC.

DXC köper idag upp hela danska EG. Bolaget har idag över 100 anställda i Sverige som främst sysslar med olika typer av Microsoft Dynamics-integration. DCX tror på Dynamics och kallar sig efter förvärvet en av de ledande integratörerna av Microsoft Dynamics 365 lösningar i Norden.

”– Genom förvärvet av EG:s serviceverksamhet stärker vi våra lokala Microsoft-, Infor M3 och SAP-kompetenser och därmed vår position på den svenska marknaden. Vi ser fram emot att välkomna hundratals nya, begåvade medarbetare i Sverige som kommer att hjälpa till att genomföra vår tillväxtstrategi.”

Säger Vahid Zohali, vd på DXC Technology Sverige. Konsultjätten DXC köpte nyligen sin schweiziska outsourcingkollega Luxoft för runt 18 miljarder SEK. EG grundades i Köpenhamn redan 1977 och har totalt 570 anställda över Norden samt i Polen. EG har även verksamhet inom Infor M3 och SAP.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  SAP, Acquia, HCL Software och Acoustic tappar som Multichannel Marketing Hubs

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss