Åhléns bygger ny omnikanal med Microsoft Dynamics 365 kassor, ny leverantör

In E-handel, Intershop, Microsoft Dynamics 365, Nyheter, Omnikanal, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Danska Microsoft Dynamics 365-leverantören EG har tagit en svensk storskalp när de vann hela uppdraget för Åhléns. Microsoft Dynamics 365 ska bli ny butikslogistik och kassalösning för alla varuhus. Allt i ett utökat omnikanalprojekt som ska modernisera verksamheten och skapa en mer sömlös kundupplevelse. EG har djup branschkunskap inom detaljhandeln och stark kompetens inom Microsoft Dynamics 365. Tillsammans ska vi ta vara på möjligheterna med digital transformation för att skapa en sömlös kundupplevelse i världsklass.Ola Toresten, CIO...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon