De kundcase Polopoly numera marknadsför sig med

In Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Hur är det med nya Polopoly-webbar där ute? Bolaget har minst sagt tappat en del referenser, både inom media och bland andra svenska institutioner och industrijättar. Men det gäller främst Sverige. Det 40 år gamla, amerikanska Atex struntar nog en del i vår marknad och siktar istället in sig på resten av världen. Som mellanöstern. Vid den Atex Polopoly 10 demonstration som erbjuds i februari är de nya uppdrag det amerikanska bolagets säljare gärna berättar om...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.