Det uppdateringarna gör Oakwood åt SVTPlay i vår

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Övriga / Custom CMS, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

De första frukterna från Oakwoods nya samarbete med prestigekunden SVT och SVT Play har börjat komma upp till ytan. De jobbar med liknande uppdrag som de Doberman tidigare tog fram. Först ut är nya Playit.svtplay.se som är ett "filter" där kategorier av TV och film väljs ut för att sedan prenumerera på just den kategorin. Via SMS eller e-mail. Därefter skapar SVT löpande motsvarande packs, troligtvis baserat på taggar. Idén känns inte helt olik Netflix uppdateringar på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.