Det ska få UX:are välja Adobe XD istället för Mockplus, Axure och Origami

In Adobe AEM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Helt har inte Adobe övergett sitt gamla arv inom användarstöd och verktyg för personligt skapande. Allt är inte gigantiska mastodontplattformar för framtidens CMOs. Även bolaget erkänner att satsningen på förvärv som CMS:et CQ5 och Neolane var grunden för deras egna "digitala transformation", som idag tagit bolaget från ett produktbolag till ett tjänstebolag med en helt annan molnbaserad licensintäktsmodell. Som på 4-5 år ska förändrat bolaget i grunden och idag står för omkring 80% av tillväxten och en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.