Didrikson uppgraderar Litium e-handel, kopplar mot Microsoft Dynamics NAV

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Didrikson sportkläder tog in Litium som ny e-handel för ett år sedan. På Litiums årliga konferens häromveckan berättade Didriksons CCO Anders Jentler på scen mer om e-handelsinstallationen och vilka delar inom e-handel företaget planerar förbättra inför 2019. Didrikson bytte ut, vad som kallades en föråldrad Viskan e-handelsinstallation, så sent som för 14 månader sedan. De ska under 2018 ha påbörjat projekt med att uppgradera till senaste Litium 7. Främst för ett förbättrat automatiserat språkstöd men även för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon