Didrikson uppgraderar Litium e-handel, kopplar mot Microsoft Dynamics NAV

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Didrikson sportkläder tog in Litium som ny e-handel för ett år sedan. På Litiums årliga konferens häromveckan berättade Didriksons CCO Anders Jentler på scen mer om e-handelsinstallationen och vilka delar inom e-handel företaget planerar förbättra inför 2019.

Didrikson bytte ut, vad som kallades en föråldrad Viskan e-handelsinstallation, så sent som för 14 månader sedan. De ska under 2018 ha påbörjat projekt med att uppgradera till senaste Litium 7. Främst för ett förbättrat automatiserat språkstöd men även för att få till en bättre ”sortimentsplanering”. Detta då Didrikson anser att det blir alltmer komplicerat med dagens ständigt ökade antal marknadsplatser, sajter och kanaler som de vi jobbar genom.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  För aggressiv Marketing Automation, Google spamtaggar Lager 157

Didrikson ska även påbörjat med implementeringen av sitt nya affärssystem Microsoft Dynamics NAV tillsammans med en första connector mot Litium 7.

”Det främsta syftet med vår e-handel är inte att driva försäljning, utan att bygga vårt varumärke. Vårt mål när vi startade e-handeln för fem år sedan var att vi skulle bygga varumärke – men med köpknapp. Det har varit vår strategi från början och den kommer vi att hålla fast vid.”

Sveriges Absolut Ledande Digitala Beställarstöd

Några av världens ledande digitala projekt inom e-handel och webb har tagit in stöd från MKSE.com vid strategiarbete, plattformsutvärdering och leverantörsgranskning. MKSE.com baserar beslut på ren data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Gör som Telia Company, SJ, Avanza, Volvo CE och KI. Fatta rätt beslut. Ta hjälp av en Subject Matter Expert.