Digitalsatsningen Kungahuset.se släpps, ny ”hovleverantör”

In Nyheter, Offentlig sektor, Sitevision by MKSE.com Redaktion

Mitt i eventuell recession, krigstider och valår så har svenska kungahuset visat upp en ny digital närvaro hovet och leverantörer jobbat på de senaste åren. Tillsammans med en ny, hovleverantör har en ny Sitevision Cloud lösning avtäckts. Det är samma plattform som Carl XVI Gustaf och co. valde för exakt ett decennium sedan, säkert till nya delägarna IK Partners stora glädje idag. Men med ny ansvarig partner då.

I digitalsatsningen ska det gå att läsa allt om den kungliga familjen, monarkin, det kungliga kulturarvet och Kungl. Hovstaterna.

Nya sajten Kungahuset.se har bättre cookie compliance, en egen röstuppläsning, lättläststöd och en modernare, högerställd utfällningsbar och ”infadad” menylösning. Vidare är det ett omfattande löp med högupplösta bilder, en stor pressektion med bl a bildbank DAM-lösning samt djupdykningar i slott och andra delar av kungahuset med specialsajter. Det finns även integrationer med sociala medier och en ny söklösning.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Lekebergs kommun släpper nytt intranät på Sitevision tillsammans med Webstep