Drupal 8, “Worth waiting for”?

In CRM Customer Relationship Management, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Så kom den då till slut, Drupal 8 har ikväll släppts och historiens mest försenade produktlansering är äntligen över. Acquia, Drupal Association och co. har uppdaterat Drupal.com med 8-fokus och nya referenser. Ingen av referenserna på just version 8, men det är Harvard, NBC, Weather Channel, Tesla, Princess Cruises (trots att just Drupal där enbart används för interna system ombord på vissa färjor - Princess.com är fortfarande en Percussion CMS användare, något som även Matt Mullenweg, WordPress grundare roat sig...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Jag vet inte om försenat är rätt ord det har ju inte satts ett releasedatum som inte hållits (alltså det enda datumet som sagts va det som va igår) man har alltid sagt att den släpps när den är klar. Så historiens mest försenade projekt tycker jag INTE man kan påstå. I så fall förstår man inte begreppet försenad.

  2. Varför hette #celebr8d8 #drupal8 ölen “Waiting for..” då?

  3. Det är klart att alla har väntat och hjälpt till för att det ska bli klart även fast vi inte vetat vilket datum det skulle bli klart, men det är inte samma sak som försenat eller hur?

  4. Vi som jobbar med Drupal vet att åttan inte är försenad, vilket också Martin vet. I vilket fall – det är grymt kul att åttan nu officiellt är släppt, nu ska vi se till att bygga grymma webbplatser på det också :-) (I vår värld är det inte så konstigt att det inte finns några starka referenscase på d8 ännu – den kom ju precis ;-))

  5. Eh…kanske för att det är så den klassiska ölreklamen går…

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.