E-handel och EPiServer för Hemmabutikerna.se

In Check out/Kassasystem, Norce / Jetshop / Storm Commerce, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

 

Update: E-handel och EPiServer CMS 6, är det nu det händer?

Efter rätt tysta första och andra kvartal i Sverige kommer ännu några releaser denna vecka. Å andra sidan är det fullt upp i e-handelssektorn överhuvudtaget.

Hemmabutikerna.se har fått ny design och en uppgraderad EPiServer e-handel signerad de 27 Stockholmarna på Limetta (som firar med ny egen sajt för första gången på något decennium).


Sajten ser ut som ett produktblad, inte något fel med det, rör sig animerat snabbt (2000 m-sekunder mellan bläddringarna!) i en bild-i-bilen carousel. Det finns Bokningsmöjligheter (ligthbox), trevlig ”mus-över-zoom” och vid mouse-over på produktlistningar visas flera av egenskaperna (som miljö) hos den produkten. Det finns även fadade flikar för utförlig produktinformation. Toppmenyn, med reguljära drowdowns, har en röd undermeny som är en form av kampanj-intresseväckare. En del nyheter där. Och snyggt!

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Askås e-handel ökar, en av få som inte vill sälja

Destå tristare är att webbshoppen (tekniken ska vara ”centrerad kring Limettas egna Artikeldatabas”) öppnar upp Jetshop, i ett annat fönster.

Webbshoppen kör en del inköpta Telerik element (som kalender) samt en mängd jQuery.

Samma teknik ska även figurera för Hemmabutikernas intranät samt kampanjhantering.

Limetta genom Robert Hübinette hälsar de fortsätter att bygga vidare Hemmabutikerna-webben, framöver baserad på EPiServer CMS 6 R2, och en ny e-shop som kommer vara klar under Q1 2012.

Även Electrolux ska vara på gång mer flera nya EPiServer e-handlar.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Omniarchs topplista gällande svenska e-handelsplattformar

Leave a Comment