Electrolux väljer ny global CXM-leverantör av Episerver Commerce och CMS

In CXM, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I veckan har några större digitala och Episerver-fokuserade casepresentationer tillsammans med svenska Episerver avverkats. Där framgick det att Cognizant är en ny leverantör av Electroluxs digitala upplevelse- och kommersplattformar. De ska numera ha erhållit en större del av ansvaret att sköta teknisk produktion och AM för Electrolux totalt hela 106 globala sajter. Nu i höst ska flera av webbarna även designats om och gått live för hela 33 marknader och... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon