Elon installerar Voyado lojalitetsprogram och CRM i 300 butiker

In CRM Customer Relationship Management, CXM, E-handel, Lojalitetsprogram, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Voyado har vunnit Elon som ny kund. Vitvarukedjan med drygt 300 butiker hoppas kunna maxa sin kundupplevelse enligt Voyados VD Johan Bäckarlin.

Två av Elons kärnvärden är att göra det så enkelt och tryggt som möjligt för kunden att handla. Kundlöften ska nu tas till en ny nivå genom att lansera en kundklubb med fokus på personalisering.

Elon var måna om att deras satsning på en kundklubb blev rätt från början. Därför smyglanserades Klubb ELON i ett antal pilotbutiker på utvalda orter i Sverige. Integrationen med e-handeln gör att man kan finnas med på kundens resa genom hela köpprocessen. Besökare på elon.se kan välja sin egen Elon-butik, vilket ökar den lokala förankringen och möjligheterna att få till en stark relation med varje kund.

”- För oss handlar kundlojalitet om möten mellan människor. Det finns en enorm kompetens innanför våra butikers väggar, och med klubben kan vi ge alla ELON-handlare ett modernt affärsverktyg för att bättre förstå kundernas behov. Ju mer vi vet om dem, desto rikare upplevelse kan vi ge.”

Säger Andreas J Vennerstrand, marknadschef på Elon.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Askås e-handel ökar, en av få som inte vill sälja

Elon har tagit fram sin e-handel på Episerver tillsammans med Ninetech. Det arbetet lanserades 2014.

Intresserade av Sitevision CXM?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.