Litium ska göra ett större avtryck, tar in 32,5 Mkr

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Styrelsen i Litium AB vill göra en nyemission om hela 32,5 Mkr för att satsa mer offensivt på tillväxt. Den tidigare Episerver- och Capgemini-VD:n Lars-Olof Norell, idag styrelseordförande på elhandelsbolaget berättar för MKSE.com under tisdagsförmiddagen att pengarna ska användas för att göra ett rejält avtryck på en alltjämt växande svensk B2B ehandelsmarknad. Litium går nu från att vara en svensk aktör med nordisk ambition till en nordisk aktör med europeisk ambition. Finska fondförvaltaren Aktia och Fredrik...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon