Emma sålde 1,5 miljoner madrasser över ny D2C e-handel

In Adobe Commerce / Magento, CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

D2C för sängar och madresser fungerar uppenbarligen. Emma – The Sleep Company berättar de summerar 2020 med en tillväxttakt på 170 procent och en omsättning om över 4 miljarder SEK. Emma erbjuder högteknologiska produkter inom sömnkategorin och satsar starkt på egna D2C, Direct-To-Consumer e-handel inom sömnkategorin där redan 1,5 miljoner madrasser sålts. Emma inleder nu 2021 med att lansera en ny smart madrass med AI som ska förbättra vår sömn. Detta är senaste tillägget i bolagets...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon