En mer självförklarande webb med nya WalkMe

In CXM, Javascriptramverk, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det borde ligga i god UX-designs natur att vara självförklarande, men om så inte är fallet finns numera tjänster som amerikanska WalkMe. Tjänsten vill förenkla en användares onlinebaserade upplevelse genom att addera små tooltips och "pratbubblor" ovanför olika element i en ny webbdesign. Liksom användare vant sig vid vid introductionen till nya Android/iOS appar tar ett klick efter varje steg besökaren igenom gränssnittet och snabbstartar användandet av den nya tjänsten. Fördelarna WalkMe påpekar är ökad kundanvändning,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment