Enheten inom Hässleholms kommun börjar personalisera webb efter bl a förskolor

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Consid har utvecklat nya digitalsatsningar på plattformen Sitevision CMS för Hässleholm Miljö, ett affärsmässigt bolag som helt ägs av Hässleholms kommun. Det är ett personaliserat stöd för helt nya målgrupper som förskola- och lågstadiebarn (!). Webbplatsen är anpassad efter vilken ålder besökaren har och för nyss nämnda demografigrupperingar erbjuds då "Sopsamlarmonster-guider" samt anpassningar för hela förskolor och lågstadier. " - Det hela känns lättnavigerat och av att döma från den feedback vi får upplever även användarna...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon