Rekordsiffror för Jetshop, vinner Coolstuff e-handelsuppdraget

In E-handel, Jetshop / Storm Commerce, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Jetshop berättar de vunnit ett nytt uppdrag för svenska välkända Coolstuff där man ska erbjuda en SaaS-baserad ny e-handelslösning. Senaste månaderna och kvartalen ska även lett till nya affärer för Cellbes, Bergans of Norway, Sportmann, Hekta på tur, Ultimate Nordic och Thorshovsport. Sedan tidigare har MKSE.com även skrivit om nya uppdragen för Flattered, Happy Homes, Johnells samt Racquet. Det ska ha lett till någon typ av rekordkvartal för Göteborgsföretaget, mycket tack vare etableringen och försäljningen i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon