EPiServer AddOn fylls på med nya SEO, DAM och PIM plugins

In Android, DAM, iPhone, Nyheter, PIM, SEO by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

EPiServer AddOn plugin sektion har på sistone fått se en del större tillägg i katalogen. "ECM-bolaget" Mogul har slutfört arbetet med egna EPiServer SEO Manager, en ny EPiServer Add-On för sökmotoroptimering á 25 000:- SEK. Det pluggen erbjuder är förbättrad sökbarhet och Google ranking genom "URL-hantering". Detta ska ske genom att verktyget hjälper redaktörer med dubbel namngivning så att den inte tappar pagerank vid omdöpning.  Efter flera år av utveckling är äntligen Meridium klara med ImageVault 4....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Snygg bringa killen. Att du säljer annat cms och behärskar begreppen ”onsite” och ”onpage” känns ju väldigt förtroendeingivande. Noterade du att det är en ny produkt?

  2. Jag säljer inget CMS. Jag arbetar med sökmotoroptimering och arbetar i de CMS som mina kunder använder. Ibland hemhackade, ibland Drupal, ibland WordPress och ibland EPiServer. Just EPiServer-kunderna är de som har absolut svårast att göra de förändringar som krävs för att bredda sin synlighet, nästan alltid för att det kostar dem för mycket, och problemen ligger alltid på ett mycket djupare plan än vad detta häpnadsväckande dyra add-on åtgärdar.
    Jag ställer min fråga, helt nyfiket, utifrån att det kändes så märkligt att presentera en dyr add-on till ett CMS som man själv har valt. Jag har inte någon av Moguls kunder på min egen kundlista, så jag vet ju inte, men att först välja ett CMS som skapar stora problem för synligheten och sedan sälja ett plåster som lappar ihop några av luckorna utan att lösa de grundläggande problemen känns lite märkligt.
    Men vad vet jag? Jag säljer ju som sagt inte CMS.

  3. Fascinerande att ett EPI bolag tar 25000 per kund åt en produkt som man kan få out of the box på flera öppna system…

Leave a Comment