EPiServer AddOn fylls på med nya SEO, DAM och PIM plugins

In Android, DAM, iPhone, Nyheter, PIM, SEO by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

EPiServer AddOn plugin sektion har på sistone fått se en del större tillägg i katalogen. "ECM-bolaget" Mogul har slutfört arbetet med egna EPiServer SEO Manager, en ny EPiServer Add-On för sökmotoroptimering á 25 000:- SEK. Det pluggen erbjuder är förbättrad sökbarhet och Google ranking genom "URL-hantering". Detta ska ske genom att verktyget hjälper redaktörer med dubbel namngivning så att den inte tappar pagerank vid omdöpning.  Efter flera år av utveckling är äntligen Meridium klara med ImageVault 4....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Snygg bringa killen. Att du säljer annat cms och behärskar begreppen “onsite” och “onpage” känns ju väldigt förtroendeingivande. Noterade du att det är en ny produkt?

  2. Jag säljer inget CMS. Jag arbetar med sökmotoroptimering och arbetar i de CMS som mina kunder använder. Ibland hemhackade, ibland Drupal, ibland WordPress och ibland EPiServer. Just EPiServer-kunderna är de som har absolut svårast att göra de förändringar som krävs för att bredda sin synlighet, nästan alltid för att det kostar dem för mycket, och problemen ligger alltid på ett mycket djupare plan än vad detta häpnadsväckande dyra add-on åtgärdar.
    Jag ställer min fråga, helt nyfiket, utifrån att det kändes så märkligt att presentera en dyr add-on till ett CMS som man själv har valt. Jag har inte någon av Moguls kunder på min egen kundlista, så jag vet ju inte, men att först välja ett CMS som skapar stora problem för synligheten och sedan sälja ett plåster som lappar ihop några av luckorna utan att lösa de grundläggande problemen känns lite märkligt.
    Men vad vet jag? Jag säljer ju som sagt inte CMS.

  3. Fascinerande att ett EPI bolag tar 25000 per kund åt en produkt som man kan få out of the box på flera öppna system…

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.