EPiServer in i Danmark med “platta”, bra sätt att tackla Open Source?

In MU / Multisajt, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

EPiServer-leverantörerna visar upp ännu en "CMS-platta" delad mellan olika beställare. Denna gång är den fokuserad på barn. Sedan tidigare har MKSE.com noterat: En "ICA-platta" (Internetfabriken) En "Cancerfonden-platta" (av DropIT som även verkar använt plattan för andra kunder) Samt en "SEO-platta" (NetRelations) Danska Sundhedsplejersken.dk av AddPro delar en EPiServer-platta tillsammans med svenska Growingpeople.se. Möjligheten att bygga generiska, produktifierade "plattor" av plattformen ska vara en del av det paket som nu framgångsrikt sålts in till Bonnier. Denna typ...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Dom flesta konsultföretag återanvänder en “platta” för sina CMS-projekt skulle jag tro där man återanvänder funktionalitet. Tyvärr när det gäller t ex “ICA-plattan” så verkar den plattan vara ganska dålig (analysera deras markup ur SEO-, prestanda- & tillgänglighetsperspektiv).

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.