Meridium uppdaterar Validerat.se, Mark Red säger Analyze This! till säljchefen

In iPhone, Nyheter, Optimizely/Episerver, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Två nya releaser från EPiServer-partners. Som inte har med EPiServer att göra. Hör och noterar att vissa tidigare så trogna EPiServer partners börjar anamma andra plattformar (Umbraco, N2 open source ASP.NET CMS, Drupal) än EPiServer CMS 5. Noterar dessutom att en del mindre partners utökat med EPiServer i sitt erbjudande. En del av att CMS-bolaget fått så extremt många, och däribland även många ännu mindre partners? Niklas Jägerklou på Meridium (efter 7 år äntligen med ny,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Liten korrigering Martin… :-)

    NetRelations har inte någon egen produkt. Vi har däremot en tjänst eller funktion som vi tillhandahåller kostnadsfritt via vår webbplats om man vill genomföra en utvärdering av främst gränssnittet av en webbplats.

    Testet gäller vissa tillgänglighetsparametrar, sökmotorvänlighet och en del andra best practices inom gränssnittsutveckling. Mer om hur det fungerar på http://www.netrelations.se/blogg/netrelations-i

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.