Meridium uppdaterar Validerat.se, Mark Red säger Analyze This! till säljchefen

In iPhone, Nyheter, Optimizely/Episerver, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Två nya releaser från EPiServer-partners. Som inte har med EPiServer att göra. Hör och noterar att vissa tidigare så trogna EPiServer partners börjar anamma andra plattformar (Umbraco, N2 open source ASP.NET CMS, Drupal) än EPiServer CMS 5. Noterar dessutom att en del mindre partners utökat med EPiServer i sitt erbjudande. En del av att CMS-bolaget fått så extremt många, och däribland även många ännu mindre partners?

Niklas Jägerklou på Meridium (efter 7 år äntligen med ny, egen sajt!) berättar de lärt sig av läxan senast när de släpper uppdaterade Validerat.se.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Alleima Sandvik förblir Optimizely trogna, trots Adobe och Salesforce avancemang

Nu testas alla webbplatser med 16 (om än ganska snarlika och begränsade) olika tester. På 100 sidor. Tidigare validerades enbart koden, som nu är ett test av 16. Felrapporter stöd finns och testkörda webbplatser delas upp i olika kategorier för bättre överblick. Vissa testkörningar kommer visas grafiskt. För att besökare ska se hur en webbplats utvecklas/förbättras över tiden.

Och NetRelations var snabba att ta till sig resultatet från det tidigare hånade verktyget då de insåg att de, och inte Meridium, stod bakom hälften av de tio mest tillgängliga webbplatserna. Trots att de har en egen, konkurrerande produkt!

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Föreläsning: Sommar, sol och miljonböter? Byt från Google Analytics till Matomo enkelt

Mark Red, som tidigare tagit fram eminenta Excellentanalytics.com, har nu fått igenom sin Analyze This! (trodde Warner Bros. ägde de rättigheterna) iPhone app.

Men kampanjinfo i text är det enda som app’en tar ut från Google Analytics API:t. Något jag jag tog med Lars Johansson. Han bekräftade att Analyze This! enbart är till för säljchefer och säljinriktade marknadschefer.

Kommentarer

  1. Liten korrigering Martin… :-)

    NetRelations har inte någon egen produkt. Vi har däremot en tjänst eller funktion som vi tillhandahåller kostnadsfritt via vår webbplats om man vill genomföra en utvärdering av främst gränssnittet av en webbplats.

    Testet gäller vissa tillgänglighetsparametrar, sökmotorvänlighet och en del andra best practices inom gränssnittsutveckling. Mer om hur det fungerar på http://www.netrelations.se/blogg/netrelations-i

Leave a Comment