Meridium uppdaterar Validerat.se, Mark Red säger Analyze This! till säljchefen

In iPhone, Nyheter, Optimizely/Episerver, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Två nya releaser från EPiServer-partners. Som inte har med EPiServer att göra. Hör och noterar att vissa tidigare så trogna EPiServer partners börjar anamma andra plattformar (Umbraco, N2 open source ASP.NET CMS, Drupal) än EPiServer CMS 5. Noterar dessutom att en del mindre partners utökat med EPiServer i sitt erbjudande. En del av att CMS-bolaget fått så extremt många, och däribland även många ännu mindre partners? Niklas Jägerklou på Meridium... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Liten korrigering Martin… :-)

    NetRelations har inte någon egen produkt. Vi har däremot en tjänst eller funktion som vi tillhandahåller kostnadsfritt via vår webbplats om man vill genomföra en utvärdering av främst gränssnittet av en webbplats.

    Testet gäller vissa tillgänglighetsparametrar, sökmotorvänlighet och en del andra best practices inom gränssnittsutveckling. Mer om hur det fungerar på http://www.netrelations.se/blogg/netrelations-i

Leave a Comment