Eton Sverige öppnar upp Magento-ehandel, Vaimo firar

In Adobe Commerce / Magento, Check out/Kassasystem, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Skjortbjässen Eton har öppnat upp en svensk Magento open source e-handel producerad av Vaimo.

Det är en web fonts-berikad, tungladdad och responsiv lösning med bilder mest överallt.

Det ser i desktop dock mycket snyggt ut med galgar (önskelista) och allt annat presenterat i helskräm. Det finns även ”looks”, bundles av produkter väl vävt samman.

Den luftiga designen har snygg disposition för nyhetsbrev, sociala kanaler och sitemap-footer. Vaimo har även byggt Gant, Björn Borg, JC, Brothers, och Polarn o.Pyret på samman plattform.

Vaimo firar lanseringen genom att öppna upp sitt sjätte kontor. Det blir i Finland, sedan tidigare verkar bolaget i Sverige, Norge, Storbritannien, Estland och Sydafrika och har totalt 90 anställda.

Vi har mer på samma ämne:  Eton centraliserar internt, släpper Digital Showroom, Direct-to-Retail marketplace och PWA headless

Det är en intressant kontorsöppning. Den är av den mer riskfria, löst sammankopplade variant vi tidigare sett open source och konsortium som Drupalföretagen, Web Alliance (WordPress) eller Kollegorna/Happiness göra.

Vaimo väljer att samarbetar med lokala Digital Value Oy och Faarao Oy för att komma upp i tio finska Magnento-konsulter. De sysselsätts via det gemensamt bolaget Vaimo Finland.

Picture

Det kan vara en god väg att gå för att komma över ”small-kund tröskeln” som hämmar Magento i Sverige just nu.

 

 


Leave a Comment