Eton Sverige öppnar upp Magento-ehandel, Vaimo firar

In Adobe Commerce / Magento, Check out/Kassasystem, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Skjortbjässen Eton har öppnat upp en svensk Magento open source e-handel producerad av Vaimo.

Det är en web fonts-berikad, tungladdad och responsiv lösning med bilder mest överallt.

Det ser i desktop dock mycket snyggt ut med galgar (önskelista) och allt annat presenterat i helskräm. Det finns även ”looks”, bundles av produkter väl vävt samman.

Den luftiga designen har snygg disposition för nyhetsbrev, sociala kanaler och sitemap-footer. Vaimo har även byggt Gant, Björn Borg, JC, Brothers, och Polarn o.Pyret på samman plattform.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Svenska kunder visar upp sig på första Contentsquare Summit

Vaimo firar lanseringen genom att öppna upp sitt sjätte kontor. Det blir i Finland, sedan tidigare verkar bolaget i Sverige, Norge, Storbritannien, Estland och Sydafrika och har totalt 90 anställda.

Det är en intressant kontorsöppning. Den är av den mer riskfria, löst sammankopplade variant vi tidigare sett open source och konsortium som Drupalföretagen, Web Alliance (WordPress) eller Kollegorna/Happiness göra.

Vaimo väljer att samarbetar med lokala Digital Value Oy och Faarao Oy för att komma upp i tio finska Magnento-konsulter. De sysselsätts via det gemensamt bolaget Vaimo Finland.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Edblad sjösätter nytt datadrivet loyalty och MA projekt på ny plattform

Picture

Det kan vara en god väg att gå för att komma över ”small-kund tröskeln” som hämmar Magento i Sverige just nu.

 

 


Leave a Comment