Fibertillverkaren köper in ny digital närvaro av Consid

In Nyheter, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Den ledande fibertillverkaren och det lokala stadsnätet i kommunen har gått live med en ny webb på mediateknik.com. Den nya digitala plattformen ska vara bättre anpassad till besökarnas behov samt är på nya plattformen SiteVision tillsammans med NetAdmin. Det med en nyutvecklad sökfunktion som de boende i området kan använda för att leveransstatus och möjlighet på sin adress.

”– 45% av besökarna kommer idag via mobila enheter och det är viktigt idag att vår information är tillgänglig för dessa besökare.”

Säger Daniel Wikström projektledare för den nya webben. Mediateknik i Kramfors erbjuder ett driftsäkert fiberoptiskt nät med hastigheter upp till 1 Gbit/s. Consid står bakom produktionen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Vaimo tar in headless-alterantiv, inte längre Magento "pure player". Tittar på förvärv

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss