Cykelåterförsäljaren nysatsar på e-handel

In Nyheter, E-handel, Jetshop / Storm Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Cykelkrafts konkurs till trots. MTB Store som säljer Mountainbikecyklar för stigcykling, enduro och downhill‎ har satsat på en ny e-handel lagom till våren. Det på en Jetshop e-handelslösning med Klarna checkout och en egen Jetshop-logga i slutet av sidan. Mtbstore grundades sommaren 2014 i samband med att intresset för sporten och speciellt stigcykling, enduro och downhill växte rejält....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon