Fiskeföretaget bygger PWA på Adobe Magento 2, helt fokuserad på hastighet

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nyligen gick den svenska fiskebutiken Ribatex live på en PWA-försedd Adobe Magento 2 installation. Ribatex är återförsäljare till flera av de större europeiska varumärkena inom fiske.

Anders Andersen på leverantören Etaility berättar för MKSE.com att e-handeln och RWA fronten tillsammans med en Microsoft Navision integration kunde sättas upp på enbart 30 dagar. Anders Andersen fortsätter:

”- Vi har helt fokuserat på enkelhet och hastighet. Då vi har rätt få funktioner var det möjligt att få upp e-handeln live med en lean och snabb ny shop som denna på enbart en månad.”

0s
sekunder laddar sajten in på i snitt
PWA anses mycket viktigt inom Etaility av två anledningar som alla e-handlare borde fokusera på:

  • Bättre ranking i Google. Superviktigt för alla e-handlare att ranka högt.
  • Bättre shoppingupplevelse. Speciellt när kunderna har flera produkter i sin varukorg.
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Cake och 64 kunder till live på Centra headless e-commerce

Men Googles mobila PageSpeed Insights mätning (med nya Lighthouse tekniken för mätning) håller inte riktigt med. De ger enbart 16/100 i betyg till den nya produktionen vid upprepade mätningar. ”Time to interactive” är hela 9,9s. I desktop mår sidan lite bättre. Trots nästan 7MB laddar den in på runt 1,5-2 sekunder med 89/100 i betyg (Pingdom mätetal, liknande i Google PageSpeed Insights).

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Doz Apotek, tidigare LloydsApotek, byter till Adobe Magento 2 e-handel. Ny hackerattack
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss