Fiskeföretaget bygger PWA på Adobe Magento 2, helt fokuserad på hastighet

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nyligen gick den svenska fiskebutiken Ribatex live på en PWA-försedd Adobe Magento 2 installation. Ribatex är återförsäljare till flera av de större europeiska varumärkena inom fiske. Anders Andersen på leverantören Etaility berättar för MKSE.com att e-handeln och RWA fronten tillsammans med en Microsoft Navision integration kunde sättas upp på enbart 30 dagar. Anders Andersen fortsätter: "- Vi har helt fokuserat på enkelhet och hastighet. Då vi har rätt få funktioner var det möjligt att få upp e-handeln...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon