Sollentunahem bygger mer vi-känsla i nytt Episerver projekt

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sollentunahem är ett fastighetsbolag som utvecklar och förvaltar cirka 5 740 hyreslägenheter, 200 lokaler samt 2 640 garage- och parkeringsplatser inom Sollentuna kommun. Nu är de även senaste Episerver-lanseringen presenterad av Sublime inför sommaren.

” – I byggandet av Sollentunahems nya webbplats har vår partner Sublime visat på mod, engagemang och framåtanda. Om man ska sticka ut från mängden så gäller det att inte kompromissa med detaljerna, samtidigt gäller det att ha en stor dos av både mod och tajming. Sublime har utmanat oss i det här projektet, att plocka fram vår fulla potential, våga ta ut svängarna och testa nytt!”.

Säger kunden efter lansering. På nya Sollentunahem.se ska Sublime ha tagit fram effektkartläggning, skött koncept, design och all utveckling samt arbetar nu efter lanseringen i juni vidare som partner i proaktiv förvaltning. Samt är bokade för att sköta en kommande re-design av Mina sidor under hösten.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Svenska Golf-förbundet väljer Nimble Initiatives och Strife CMS

Några ledord inom projektet var:

  • Ökad tillgänglighet (Webbplatsen ska vara för alla)
  • Mer vi-känsla (Sollentunahems verksamhet handlar till mångt och mycket om kommunikation mellan hyresgäst och hyresvärd).
  • Ökad trivsel i mitt område. (Sollentunahem vill skapa stolthet och trivsel)

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss