Förändringar driver 300% fler avslut på Ugg.com nya Salesforce Commerce

In Nyheter, Omnikanal, Salesforce, Salesforce Commerce Cloud, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Visst är det bekvämt med större varumärken och deras ”brand stores”. Har du koll på din storlek hos varumärket kan du lita på att samma storlek i nya modellen sitter perfekt. En av många anledningar att modejättarna världen över envisas med att fortsätta investera i sina egna e-handelslösningar. Och då gärna på den molnbaserade favoritplattformen med tillhörande fashion-rekommendationer och vertikalstöd, Salesforce Commerce Cloud.

Välfodrade och bekväma Ugg med ugg.com vill gärna sälja ett till par till sina kunder i vinter. Deras Salesforce Commerce Cloud har nyligen uppdaterats för säsongen och Ugg.com/eu erbjuder fri frakt inom nästan hela EU samt fria returer någon månad framöver.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Toyota och Kinto driver verksamheten på ny Salesforce

Ugg har på sistone lagt ned mycket tid på sin kundresa för mobila köp på bl a appen. Något Salesforce Commerces dedikerade ”Success Managers” verkar lagt mycket tid på att rekommendera under 2017. Salesforce Success Managers är utsedda säljare och rådgivare per större konto som får provision på hur väl de lyckas utveckla den förvaltade, molnbaserade e-handelslösningen med tips om vertikalanpassningar i förhållande till aktuell kampanj eller e-handelstrend.

Mobilt har Ugg i nya uppdateringar även fokuserat på att snabbt få besökare in i sökmotorn, ett beteende som ska leda till 300% fler avslut än alternativa navigationskanaler enligt Salesforce. Dessutom har ett ”content reduction” arbete ägt rum inom Uggs mobila kategorisering i menyer, hela 54% ska strukits för att effektivisera shoppingupplevelsen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Hyper Island börjar jobba med Manchester City och Spotify

Efter en heatmap-övning har helt produktsidorna optimiserats om, vilket ledde till flytt av beslutsval/köpknapp samt införande av nya express checkout-options (Apple Pay/Android Pay)

Det finns Trustedshops.eu stöd och Paypal/VISA/Amex betalkortskassa. Det ska dessutom finnas Adobe Scene7 banner och reklam-stöd samt på Adobe Analytics den nya sajten.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.