Förändringar driver 300% fler avslut på Ugg.com nya Salesforce Commerce

In Nyheter, Omnikanal, Salesforce, Salesforce Commerce Cloud, Sökmotor by Martin Edenström

Visst är det bekvämt med större varumärken och deras “brand stores“. Har du koll på din storlek hos varumärket kan du lita på att samma storlek i nya modellen sitter perfekt. En av många anledningar att modejättarna världen över envisas med att fortsätta investera i sina egna e-handelslösningar. Och då gärna på den molnbaserade favoritplattformen med tillhörande fashion-rekommendationer och vertikalstöd, Salesforce Commerce Cloud.

Välfodrade och bekväma Ugg med ugg.com vill gärna sälja ett till par till sina kunder i vinter. Deras Salesforce Commerce Cloud har nyligen uppdaterats för säsongen och Ugg.com/eu erbjuder fri frakt inom nästan hela EU samt fria returer någon månad framöver.

Ugg har på sistone lagt ned mycket tid på sin kundresa för mobila köp på bl a appen. Något Salesforce Commerces dedikerade “Success Managers” verkar lagt mycket tid på att rekommendera under 2017. Salesforce Success Managers är utsedda säljare och rådgivare per större konto som får provision på hur väl de lyckas utveckla den förvaltade, molnbaserade e-handelslösningen med tips om vertikalanpassningar i förhållande till aktuell kampanj eller e-handelstrend.

Fler artiklar om ämnet:  Intersport på gång med större Salesforce Commerce Cloud

Mobilt har Ugg i nya uppdateringar även fokuserat på att snabbt få besökare in i sökmotorn, ett beteende som ska leda till 300% fler avslut än alternativa navigationskanaler enligt Salesforce. Dessutom har ett “content reduction” arbete ägt rum inom Uggs mobila kategorisering i menyer, hela 54% ska strukits för att effektivisera shoppingupplevelsen.

Efter en heatmap-övning har helt produktsidorna optimiserats om, vilket ledde till flytt av beslutsval/köpknapp samt införande av nya express checkout-options (Apple Pay/Android Pay)

Det finns Trustedshops.eu stöd och Paypal/VISA/Amex betalkortskassa. Det ska dessutom finnas Adobe Scene7 banner och reklam-stöd samt på Adobe Analytics den nya sajten

Fler artiklar om ämnet:  Merrell förser butiker med "is-löpband" och Salesforce brand store. Samtliga skomärkens e-handelsval

Vill du läsa hela den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett gratis konto.
Använd registreringslänken för att skapa en ny användare. Därefter kommer du åt allt MKSE.com Premium innehåll. Idag såväl som nästa vecka. Att registrera sig är standard på kvalitativa nyhetssajter. Detta formulär tar bara 10-15 sekunder att fylla i. Eller omfamna kundupplevelsen och låt din webbläsare auto-fill populera dina personliga uppgifter i gult.

Redan medlem? Påpassligt. Logga in här!

I vissa webbläsare kan en sidomladdning efter första inloggning behövas.

Varför bli medlem? MKSE Medlemmar vet mer. Ligger steget före digitalt.