Förbrukningsmaterialföretaget handlar upp ny Litium e-handel

In E-handel, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Magnusson & Freij säljer förbrukningsmaterial till både privatpersoner och företag samt offentlig sektor. Magnusson & Freij gör nu en satsning på att snabbt växa på nätet med stöd av e-handelsprodukten Litium. En ny onlinebutik ska få fler att upptäcka och ta del av hela deras utbud. ” - Tack vare Litium kan vi erbjuda en flexibel butikslösning för både stora och små kunder, på en och samma plattform. Det blir lika enkelt och smidigt att handla...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon