Ford kopplar upp sig mot 675 000 småföretagare via Salesforce

In Adobe AEM, CXM, E-handel, Java, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ford släppte under dagen nya Ford VIIZR, ett nytt Field Service, fältserviceverktyg byggt på Salesforce och utformat för att möta behov hos associerade småföretagare som rörmokare, elektriker och värme- och ventilationstekniker.

Det finns för närvarande 675 000 små och medelstora företag inom service- och underhålls- och byggyrken i USA. Marknaden för fältservicehantering uppskattas till 3 miljarder USD årligen i USA. Marknaden förväntas även fördubblas under de kommande sex åren, eftersom förändringar i konsumentbeteende som orsakas av Corona kommer att driva hög efterfrågan.

Ford hoppas det nya molnstödet kommer hjälpa dem förenkla kommersiella aktiviteter som fakturering, schemaläggning och hantering av förfrågningar.

” – I mer än 100 år har Ford varit ryggraden i kommersiell verksamhet. Salesforce är den globala ledaren inom CRM och tillsammans är Ford glada över att ta fram avancerade digitala verktyg till handeln för att hjälpa till att driva produktiviteten i deras verksamhet.”

Säger Fords vd Jim Farley. Ford är dock ingen Salesforce fullservice kund i övrigt, det finnsDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Salesforce Shoppers Copilot e-handel erbjuder individuell prissättning, "AI i bulk" och smarta kampanjer


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon