Huski Wear sätter upp multifunktionell Litium e-handel och PIM av Mardi Gras Digital

In E-handel, litium, Marketing Automation, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Outdoor- och skiwear/sportswear-varumärket Huski Wear bildades så sent som 2020 och har gått från idé till verklighet i racingtempo. Deras byrå Mardi Gras Digital lade fram en tydlig strategi inför vintersäsongen 2021/2022. En lösning som går att skala upp i takt med att sortimentet växer och marknader blir fler. Huski Wears behov var utöver det en skalbar e-handel med utrymme för inspirerande innehåll. Det var ”Content first” som gällde.

Det i form av en Litium-lösning där koncept, design, utveckling, integrationer och marknadsföring sköts. Litium är både e-handelsmotor, PIM (product information management) och CMS (content management system).

Vi har mer på samma ämne:  Derome köper in B2B e-handel, Marketing Automation och UX

Mardi Gras Digital jobbar även med AMP-stöd, Mailchimp Marketing Automation och webbprojekt åt kunder som Jaktia, LumenRadio, Götheborg, Norma Ammunition, Doggy och [ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]Windcorp.

Nyligen delade Göteborgsbyrån Wipcore upp egna verksamheten i två delar genom att splitta en del i den digitala fullservicebyrån Mardi Gras Digital.[/ppp_patron_only]