Huski Wear sätter upp multifunktionell Litium e-handel och PIM av Mardi Gras Digital

In E-handel, litium, Marketing Automation, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Outdoor- och skiwear/sportswear-varumärket Huski Wear bildades så sent som 2020 och har gått från idé till verklighet i racingtempo. Deras byrå Mardi Gras Digital lade fram en tydlig strategi inför vintersäsongen 2021/2022. En lösning som går att skala upp i takt med att sortimentet växer och marknader blir fler. Huski Wears behov var utöver det en skalbar e-handel med utrymme för inspirerande innehåll. Det var ”Content first” som gällde.

Det i form av en Litium-lösning där koncept, design, utveckling, integrationer och marknadsföring sköts. Litium är både e-handelsmotor, PIM (product information management) och CMS (content management system).

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Bodyflight och VREX köper in Litium e-handel och PIM av Maksimer

Mardi Gras Digital jobbar även med AMP-stöd, Mailchimp Marketing Automation och webbprojekt åt kunder som Jaktia, LumenRadio, Götheborg, Norma Ammunition, Doggy ochDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Toxic och litium vinner Industri Belos uppdraget


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon