Formas når tre övergripande mål på ny SiteVision externwebb

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Soleilit berättar att de just släppt Formas nya externwebbplats. Formas, som bland annat finansierar forskning och innovation, hade tre övergripande mål med sin webbplats. Det skulle vara enkelt för forskare att söka bidrag, information och kunskap ska vara lättillgänglig och de ska uppfattas som en attraktiv organisation och bra samarbetspartner. Med en tydlig effektstyrning har de säkerställt att den nya webben svarar upp mot målen.

Det ska gjorts lättare att hitta forskningsrapporter och analyser på Formas nya webb tack vare specialbyggda filtreringar. Dessa ska även ha säkerställt att webben svarar upp mot målen genom en tydlig effektstyrning och olika kundresor, som helt och hållet har styrt struktur och innehåll.

” – Vi har betydligt fler möjligheter till anpassningar på vår nya webb. SiteVision är ett friare verktyg för oss redaktörer och vi är inte beroende av en webbyrå när vi vill göra förändringar. Det är en stor fördel.”

Säger Åsa Granberg på Formas.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Malmö Stad köper in Formpipe ärendehantering, SiteVision och RPA på plats

Tidigare webb var daterad från år 2012. Formas har varit en Episerver och SharePoint externwebbs- och intranätkund till KnowIT ett längre tag.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss