Formas når tre övergripande mål på ny SiteVision externwebb

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Soleilit berättar att de just släppt Formas nya externwebbplats. Formas, som bland annat finansierar forskning och innovation, hade tre övergripande mål med sin webbplats. Det skulle vara enkelt för forskare att söka bidrag, information och kunskap ska vara lättillgänglig och de ska uppfattas som en attraktiv organisation och bra samarbetspartner. Med en tydlig effektstyrning har de säkerställt att den nya webben svarar upp mot målen. Det ska gjorts lättare att hitta forskningsrapporter och analyser på Formas...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon