Googles sökresultat för bra, hälften behöver inte klicka sig vidare

In Nyheter, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Googles sökresultat, med all sin grafik, sina extrakt av innehåll, utfällningsbara listningar och videoklipp samt tweet rakt i resultaten fungerar bra. Väldigt bra. Så pass bra att nästan hälften av alla sökningar i år stannar av vid sökresultatsidan. Ett fantastiskt resultat för Google, som av flera skäl jobbat hårt på att få sökande att stanna längre på egna domänen de senaste åren. 48,96% sökningar stannar av utan något klick alls. Och även den nya annonsmärkningen borde...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon