Haglöfs byter e-handelsplattform igen, tufft för SAP hybris

In Nyheter, Salesforce Commerce Cloud, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Bakslag för SAP hybris. Bara ett år efter att SAP- och leverantörsteamet stolt berättade om hur de vunnit och tagit över Haglöfs uppdraget från Episerver och Episerver Commerce ska de enligt uppgift vara ute igen. Representanter från eTail Nordic påpekar för MKSE.com hur det välkända friluftslivsföretaget nyligen avtalsmässigt ska kastat ut SAP hybris och ersatt den med just nu i Sverige väldigt populära Salesforce Commerce Cloud. Tidigare kända som Demandware, och helt klart fashion och retail-Sveriges nya favoritval....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.