Hippo 10 anpassar sig efter okända besökares beteende

In Java, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Hippo 10 släpps inom kort. Fokus för det holländska open source java CMS:et? Att se, lära sig om och konvertera okända besökare. Känns det igen? Ja, det är inte många besökare där ute som inte kommer trackas på något sätt under 2015.Hela Hippo i version 10 ska vara byggt för att lära sig om okända besökares beteenden och anpassa sig därefter, enligt CTO Arjé Cahn. Webbredaktörer ska enkelt kunna se vilken content som går bra och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment