Drupal kommenterar den nya konkurrensen från Adobe

In Adobe AEM, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

För första gången berättar Drupal och intressebolaget Acquia om sin syn på de senaste två årens nya konkurrens från Adobe.Det forna PDF- och bildredigeringsbolagets miljardinvesteringar inom CXM-relaterade förvärv har på rekordtid gjort dem till en större konkurrent än någonsin Microsoft (SharePoint), Open Text, HP (TeamSite), Sitecore, IBM eller SAP (hybris) var. Men att lägga miljarder på förvärv ska fortfarande inte kunna konkurrera med innovationen som kommer med 40 000 öppen källkodsutvecklare. Alla arbete inom egna communityt ska uppmuntra...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment