HiQ köper upp Headlight

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

HiQ berättar under torsdagseftermiddagen att man köper upp 100 man stora Headlight med huvudkontor i Örebro. Därmed stärker man sig inom verksamhetsutveckling och systemutveckling. Samt inom Hansoft.

” – Jag är otroligt glad att kunna välkomna alla medarbetare på Headlight och Relight till oss på HiQ. Tillsammans har vi en fantastisk kompetens, starka företagskulturer och en imponerande kundlista. Det är en perfekt match och genom att kombinera våra två team kommer vi att bli en mycket viktig spelare i Sverige inom digitalisering, innovation, IT och systemutveckling. Superkul och heja oss”

Säger Sven Ivar Mørch, CEO & President, HiQ.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Myndigheten för tillgängliga medier handlar upp ny partner och webb

Headlight AB grundades 2001 och är ett privat ägt bolag med närmare 100 anställda som främst jobbar som IT-partner till privata företag och myndigheter. Inom Headlight Group återfinns även det fristående företaget Relight som med low code-lösningar och med hjälp av plattformarna K2, UiPath och Outsystems arbetar med att skapa förutsättningar för modern applikationsutveckling och digitalisering av organisationer.