Saab köper in ny Optimizely, bygger försäljningsverktyg i Episerver DXP

In CXM, Microsoft .NET, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Saab har släppt loss sin sprillans nya B2B-webbplats på en Optimizely / Episerver CMS lösning. Tillsammans med en nygammal partner. I mixen av många Östergötlandstarka aktörer som gärna jobbar med, och har jobbat med, varumärkets webbar senaste decenniet.

Den nya satsningen ska fått fokus på att belysa Saabs nuvarande publik och målgrupper bättre. Förhoppningsvis har man experimenterat och A/B-testat järnet då för att komma fram till det. Optimizelys nuvarande USP och tydliga ledord i de flesta kundcase 2021.

Samt att sajten skulle fungera mer som ett effektivt försäljningsverktyg för hela koncernen och Saab-gruppen. Flera tidigare satsningar har slagits samman. Att slå samman de tidigare separata webbplatserna till en och samma ska också ha bidragit till att sänka kostnaderna, förbättra effektiviteten och leverera en mer konsekvent varumärkesupplevelse för alla besökare. Menar

Hit men inte längre. Du måste vara medlem för att ta del av hela artikeln. Det är gratis initialt och börjar därefter på den överkomliga summan av 19:- SEK i månaden. Pengen går till drift och licens för att driva MKSE.com. Du kan betala en-klicks via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för din förståelse och ditt stöd!
This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.