Saab köper in ny Optimizely, bygger försäljningsverktyg i Episerver DXP

In CXM, Microsoft .NET, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Saab har släppt loss sin sprillans nya B2B-webbplats på en Optimizely / Episerver CMS lösning. Tillsammans med en nygammal partner. I mixen av många Östergötlandstarka aktörer som gärna jobbar med, och har jobbat med, varumärkets webbar senaste decenniet.

Den nya satsningen ska fått fokus på att belysa Saabs nuvarande publik och målgrupper bättre. Förhoppningsvis har man experimenterat och A/B-testat järnet då för att komma fram till det. Optimizelys nuvarande USP och tydliga ledord i de flesta kundcase 2021.

Vi har mer på samma ämne:  EPiServers tidigare ägare tar över stor del av Sitevision

Samt att sajten skulle fungera mer som ett effektivt försäljningsverktyg för hela koncernen och Saab-gruppen. Flera tidigare satsningar har slagits samman. Att slå samman de tidigare separata webbplatserna till en och samma ska också ha bidragit till att sänka kostnaderna, förbättra effektiviteten och leverera en mer konsekvent varumärkesupplevelse för alla besökare. Menar [ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]kunden. Comprend berättar de fick ta fram lösningen för Saab.

Sajten har försetts med högkvalitativa bilder och videor som är kopplade till Saabs produkter. Det finns även berättelser kring varje område och stöd så att besökare enkelt kan hitta mer information som hjälper dem att fatta ett beslut. De ville också flytta sin befintliga tekniska plattform från lokalt till en molnlösning. Webbplatsen är nu i molnet på Episerver DXP.

Vi har mer på samma ämne:  Kristinehamn köper in mer Optimizely DXP Content Cloud av Consid

Comprend berättar de jobbat med kunden sedan 2013. Saab har på Episerver även jobbat med Consid över åren. De tog över uppdraget från Sogeti och HiQ.

[/ppp_patron_only]