Saab köper in ny Optimizely, bygger försäljningsverktyg i Episerver DXP

In CXM, Microsoft .NET, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Saab har släppt loss sin sprillans nya B2B-webbplats på en Optimizely / Episerver CMS lösning. Tillsammans med en nygammal partner. I mixen av många Östergötlandstarka aktörer som gärna jobbar med, och har jobbat med, varumärkets webbar senaste decenniet.

Den nya satsningen ska fått fokus på att belysa Saabs nuvarande publik och målgrupper bättre. Förhoppningsvis har man experimenterat och A/B-testat järnet då för att komma fram till det. Optimizelys nuvarande USP och tydliga ledord i de flesta kundcase 2021.

Samt att sajten skulle fungera mer som ett effektivt försäljningsverktyg för hela koncernen och Saab-gruppen. Flera tidigare satsningar har slagits samman. Att slå samman de tidigare separata webbplatserna till en och samma ska också ha bidragit till att sänka kostnaderna, förbättra effektiviteten och leverera en mer konsekvent varumärkesupplevelse för alla besökare. MenarDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Thule Group släpper ny närvaro och D2C på Sitecore av Consid


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon