HiQ tar över ytterligare ett företag

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

HiQ gör sitt andra förvärv på bara någon vecka in i 2024. Det är cybersäkerhetsföretaget Consigns konsulter som idag ansluter till HiQ.

0 st
förvärv redan
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

” – Det är ingen tvekan om att efterfrågan på kompetens inom cybersäkerhet är stor, många företag och organisationer kämpar med att få tillgång till rätt expertis för att säkra sina verksamheter mot ökade hotbilder. Vi möter den här typen av utmaningar mer och mer i dialoger med kunder och vi satsar stort för att ha ännu bättre möjligheter att vara en partner som ligger i framkant inom säkerhetsfrågor. Ett avgörande steg är så klart att bredda vår expertis, och vi är väldigt glada att välkomna Consigns konsulter med sina djupa kunskaper till HiQ.”

Säger Samuel Skott, vd på HiQ. Nyligen köpte HiQ Ambientia drygt hundra techkonsulter specialiserade på offentlig sektor i Finland.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Myndigheten för tillgängliga medier handlar upp ny partner och webb