Holmgrens bil molnflyttar, ser över Optimizely webb

In Cloud / Förvaltning, Microsoft .NET, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Den större bilåterförsäljaren Holmgrens bil med egna Episerver/Optimizely webben holmgrensbil.se har nyligen sett över allt från IT-drift och molnstrategi till egna webbnärvaron. Egna Episerver webbarna har tidigare främst underhållits av anställda, interna förmågor tillsammans med IVEO Digital Agency. Men för flytt till molnet på ett enkelt och flexibelt sätt togs Dizparc in.

”- Tack vare flytten till molnet har vi på Holmgrens Bil tagit kontrollen över vår IT-drift utan att behöva investera i en egen serverhall. Dessutom med en större flexibilitet och snabbhet vid förändringar.”

Säger Daniel Hultman, CIO Holmgrens Bil. Projektet startade medDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Elitfönster går live på ny Optimizely CMS av Consid


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon