hybris släpper app store för 11 appar, hy:market

In Nyheter, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Då har det blivit dags för Sverigeoffensiva hybris att visa upp sin egen app store, hy:market som släpps idag. Marknadsplatsen ska ha fyllts upp tillräckligt för att släppas till kundbasen. Det innebär blott 11 appar, men med ett snyggt sorteringsscript. Den proprietära produktens kostnad och begränsade utvecklarcommunity gjorde det nog svårare att få en välpopulerad appstore. Dock säger sig hybris själva behöva stå för en granskningsprocess, för att enbart erbjuda "rekommenderade partners". På hy:market ska kunder...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Se upp för en äcklig film bara, som skakar liv i dina hörlurar om du har dem på dig.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.