ICA Gruppen investerar i nya ServiceNow Now Platform

In API, ERP/ECM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Service Now släpper idag en ny version av egna, populära applikationshanteringsplattformen ServiceNow Now Platform. Svenska ICA är en av pilotanvändarna.

” – Den nya mobilappen som ingår i Madrid-releasen är ett spännande steg framåt. Den ger oss möjlighet att skapa kraftfulla och skräddarsydda applikationer för våra användare, där vi drar fördel av smartphonens inbyggda förmågor.”

Säger Murray Hives, Platform Solution Lead – ServiceNow på ICA Gruppen AB.

Mobilen står i fokus i senaste uppdateringen. Några av nyheterna med Now Platform ”Madrid” är att kunder ska kunna bygga applikationer och utföra andra avancerade uppgifter direkt på mobilskärmen, var man än är ”utan nödvändiga förkunskaper i kodning”.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Stor omorganisation på ICA, så formerar sig bolaget 2023 digitalt

För 1,5 år sedan köpte ServiceNow upp UX-fokuserade SkyGiraffe, fokuserade på mobila lösningar.

Bland de övriga nyheterna i Now Platform Madrid Release märks det maskininlärningsbaserade beslutsstödscentret Agent Workspace, det automatiserade ärendeprioriteringssystemet Alert Intelligence och Scaled Agile Framework, en lösningssvit för att hjälpa verksamheter snabbt fånga upp och ta beslut kring nya initiativ och idéer.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  ServiceNow gör förvärv för att hjälpa DevOps- och SRE-team
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss