ICA Gruppen investerar i nya ServiceNow Now Platform

In API, ECM, Nyheter by Martin Edenström

Service Now släpper idag en ny version av egna, populära applikationshanteringsplattformen ServiceNow Now Platform. Svenska ICA är en av pilotanvändarna.

” – Den nya mobilappen som ingår i Madrid-releasen är ett spännande steg framåt. Den ger oss möjlighet att skapa kraftfulla och skräddarsydda applikationer för våra användare, där vi drar fördel av smartphonens inbyggda förmågor.”

Säger Murray Hives, Platform Solution Lead – ServiceNow på ICA Gruppen AB.

Mobilen står i fokus i senaste uppdateringen. Några av nyheterna med Now Platform “Madrid” är att kunder ska kunna bygga applikationer och utföra andra avancerade uppgifter direkt på mobilskärmen, var man än är “utan nödvändiga förkunskaper i kodning”.

Fler artiklar om ämnet:  Google Assistent lanseras på svenska, ICA återupplivar Monica

För 1,5 år sedan köpte ServiceNow upp UX-fokuserade SkyGiraffe, fokuserade på mobila lösningar.

Bland de övriga nyheterna i Now Platform Madrid Release märks det maskininlärningsbaserade beslutsstödscentret Agent Workspace, det automatiserade ärendeprioriteringssystemet Alert Intelligence och Scaled Agile Framework, en lösningssvit för att hjälpa verksamheter snabbt fånga upp och ta beslut kring nya initiativ och idéer.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

Fler artiklar om ämnet:  Så går svenska ServiceNow
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss