Sofigate tar fram ny utbildning, ökar egna Salesforce satsningen med 20 procent

In Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Efter ett initiativ framtaget på Dreamforce i San Fransisco berätar Sofigate att de på kort tid lyckats mer än halvera den utbildningstid om omkring nio månader som annars krävs för att bli en Salesforce-tränad konsult. Egna programmet Salesforce Business Technology University ska tagit, främst förvärvade egna styrkan om 40 anställda, upp mot 55 numera Salesforce-certifierade medarbetare i främst Sverige och Finland. Med hjälp och stöd från de andra medarbetarna ska de kunnat utbilda sig på omkring...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon