Sofigate tar fram ny utbildning, ökar egna Salesforce satsningen med 20 procent

In Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Efter ett initiativ framtaget på Dreamforce i San Fransisco berätar Sofigate att de på kort tid lyckats mer än halvera den utbildningstid om omkring nio månader som annars krävs för att bli en Salesforce-tränad konsult.

Egna programmet Salesforce Business Technology University ska tagit, främst förvärvade egna styrkan om 40 anställda, upp mot 55 numera Salesforce-certifierade medarbetare i främst Sverige och Finland.

Med hjälp och stöd från de andra medarbetarna ska de kunnat utbilda sig på omkring 10-14 veckor istället för de runt tre kvartal som annars brukar krävas.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  CMS-bolaget löser kompetensbrist med återinfört tjänsteerbjudande. Ska vara bättre på "Best-practice Ops"

Sofigate tror på Salesforce och vill vara en del av den ökade efterfrågan som kommer med att Salesforce marknaden väntas dubblas fram till år 2022.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss